Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Pärnu Õudustuurid kutsuvad kõiki lapsi vanuses 6-11 just lastele mõeldud õudustuurile!
Õudustuur algab Rüütli platsilt ja kestab täpselt 40 minutit. Laste õudustuurile ootame lapsi vanuses 6-11, kelle sooviks on pimedas Pärnus koos grupijuhiga (ja õpetajaga) pisut seigelda ning kolle ja kummitusi otsida. 40-minutilise seikluse jooksul kohtame nii peata mustas mantlis meest, aga ajame taga ka näota kolle, lisaks räägime tuntud ja tundmatuid kummituslugusid. Lapsed võiksid end varustada vihmakindlate riiete ja jalanõudega ning kaasa võtta taskulambi. Meie poolt närvikõdi ja elamus.
 
Pärast tuuri on võimalik klassiga ka erihinna eest minna õhustama kas Pärnu Jahtklubi restorani või kohvikusse MUM. Mõlemad imelised kohvikud on hirmu otsijate jaoks koostanud erimenüü:
 

Jahtklubi Restorani menüü:
Silmamunadega pasta 
Ära lõigatud sõrme küpsised 
Õuduskrõpsud
Maitsevesi/morss

Kohvik MUMi menüü:
Puuviljavaagen
Köögiviljad verekastmes
Muffinid tumeda lögaga
Kanajäänused friikartulite või kartulipüreega
Vabalt valitud mahl

 

Tuuri pileti hinnaks on ühe lapse kohta 5 eurot ja näidismenüü korral on ka mõlemas restoranis ühe lapse hinnaks 5 eurot, seega on paketi hinnaks ühe lapse kohta 10 eurot, aga alati on võimalik tulla ka niisama tuurile.

 

Meie eelmiste tuuride piltide ja videotega on võimalik tutvuda meie Facebooki lehel: https://www.facebook.com/ghosttourparnu/

Tuure saab broneerida: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 58054673

 

Kolamisteni!

Barbara Lehtna

Pärnu Õudustuurid