Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Pärnu Muuseum ootab külastajaid viimast korda 11. veebruaril 2017 algusega kell 11.00 ringkäigule Rao Heidmetsaga tema juubelinäitusel. Pärast seda on kõigil huvilistel võimalik osaleda töötoas ja proovida kätt animatsiooni loomisel.

„Rao Heidmetsa animamaailm” on interaktiivne näitus, mille juured on animatsioonis. Näitusel on pilte, objekte ja installatsioone nii tehtud kui veel tegemata filmidest. Näitus tõestab, et animatsioon võimaldab ellu äratada kõik, mille peale vaid tulla. Näitusesaalis saab kaader-kaadri haaval luua liikuvat pilti ja seejärel kohe ka oma töö tulemust näha. Rao Heidmets on lavastanud üle 20 animafilmi, olnud neist paljude stsenarist ja kunstnik. Ta on suur katsetaja – teda on alati paelunud erinevad tehnikad ja uute tehniliste lahenduste otsimine.

 

Autorituuril juhatab Rao Heidmets kuulajaid läbi oma fantaasiarikka animamaailma, mis pakub avastamisrõõmu ja värvikaid elamusi nii väikestele kui suurtele.

Lisaks toimub ka animatöötuba, kus on võimalik ellu äratada kõik, mida iganes soovid. Tule ja tutvu erinevate animatsioonitehnikatega.Tee ise animafilm, see ei ole üldse raske!

 Autorituuri ja animatöötoa orienteeruv kestus on 2 tundi ning maksumus 3€ osaleja kohta. Palume kaasa võtta mälupulga!

 PS! Näituse raames toimuvaid töötubasid ja tuure gruppidele on võimalik endiselt ette tellida aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Rohkem infot Pärnu Muuseumi kodulehelt! Kohtumiseni muuseumis!

 Pärnu Muuseum
Aida 3
Pärnu, 80010
Telefon: +372 44 33 231
www.parnumuuseum.ee