Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Neljapäeval, 23. märtsil toimub Pärnu Kontserdimajas Pärnumaa suurim noortele suunatud üritus, infomess Suunaja. Messiuksed on avatud alates 12.00 kuni 16.00 ning sissepääs on kõigile tasuta!

Uuenduskuuri läbinud Suunaja ootab Pärnu Kontserdimajas huvilisi seekord koos Töötukassa töömessiga. Kahe messi koondamine ühe katuse alla annab mõlemale messile ja nende külastajatele palju juurde! Koolidel avaneb võimalus astuda publiku ette kõrvuti ettevõtjate ning
tööandjatega ja nii näeb noor reaalselt, millised on Pärnumaa tööturu võimalused teda huvitava eriala oskuste ning teadmiste rakendamiseks kohalikul tööturul.

Sel aastal on Suunaja messile tulemas 36 eksponenti ja teist niisama palju leiab ettevõtjaid Töötukassa töömessilt. Huvilised saavad tutvuda linna ja maakonna gümnaasiumitega, kohal on kutse- ja kõrgkoolide esindajad üle Eesti ja erinevad organisatsioonid, mis tutvustavad noortele nii Pärnus kui välismaal pakutavaid võimalusi.

Messikülastajatel on võimalik tutvust teha ka doonorlusega ja nii on kõigil üle 18aastastel võimalus Verekeskuse boksis I korrusel verd loovutades teha üks heategu. NB! Vajalik isikut tõendava dokumendi olemasolu.

Need külastajad, kes oma valikutes veel päris kindlad ei ole, saavad enne messimelusse sukeldumist külastada Pärnumaa Rajaleidja keskuse ja Töötukassa ühist karjäärituba, kus õige teeotsa aitavad üles leida Rajaleidja ja Töötukassa karjäärispetsialistid. Soovijatel on võimalus teha messitesti, proovida õnne karjääriloosis ja saada juhiseid kandideerimisdokumentide vormistamiseks.

Infomess Suunaja toimub sel aastal juba 22. korda.

Infomessi toimumist toetab Pärnumaa Rajaleidja keskus.

Info messil osalejate kohta leiab www.suunaja.ee

Rohkem informatsiooni:

Kätlin Muru

Infomess Suunaja projektijuht

Tel: 5230504

 

http://suunaja.ee/uus/index.php/kulastajale/