Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Pärnumaa Kutsehariduskeskuse lahtiste uste päevad „Keskkonna- ja tervisesõbralik kutsekool“ toimuvad 21. ja 22. novembril. Teisipäeval on 7 9. klassi õpilast erialade õppevarjuks

2. Euroopa kutseoskuste nädal raames, mis leiab aset 20.-24. novembril 2017. aastal. Euroopa kutseoskuste nädala eesmärk on parandada kutsehariduse mainet, näidates kutsehariduse kvaliteeti ning tõstes teadlikkust kutsehariduse arvukatest võimalustest. Ka Pärnumaa Kutsehariduskeskus võtab osa 2. Euroopa kutseoskuste nädalast oma lahtiste uste päeva üritustega.

Lahtiste uste päevadel toimuvad erialade töötoad (registreerumise info saadame oktoobri lõpus), Pärnumaa Kutsehariduskeskuse siseterviseraja tutvustamine ning erialade õpilasvarjutamine.

Novembrikuu on üle-eestiline töövarjukuu, mille raames toimub ka õpilasvarjutamise kuu Pärnumaa Kutsehariduskeskuses. Eelistatult olete oodatud õpilasvarjuks 21.-22. novembril lahtiste uste päevade raames, kuid õpilasvarje ootame terve 2. Euroopa kutseoskuste nädala raames (20.-24. novembril) ning lisaks on teil võimalus tulla õpilasvarjuks terve novembrikuu vältel. Kui teile aga novembrist ükski kuupäev ei sobi, siis on võimalik Pärnumaa Kutsehariduskeskusesse tulla õpilasvarjuks terve õppeaasta vältel sõltuvalt õppetöö korraldusest.

Kui teil on soovi tulla Pärnumaa Kutsehariduskeskusesse õpilasvarjuks, siis palun märkige oma soov õpilasvarju vormi hiljemalt 7 päeva enne seda kuupäeva, kui soovite õpilasvarjuks tulla. Osadel erialadel toimub õppetöö sessioonõppena (nt raamatupidaja jne), seega teiega võtab ühendust õppe- ja karjäärinõustaja Kersti Oksaar, kes arutab teiega õpilasvarjutamiseks sobivaid kuupäevi.

Tegevused, mida võidakse teile kui õpilasvarjule pakkuda (sõltuvalt õppetöö korraldusest nimetatud päeval):
- Varju kaasamine õppetundidesse;
- varju tutvustamine kaasõpilastele ja õpetajatele;
- õppehoonete ja ühiselamu tutvustamine;
- varju kaasamine sotsiaalsetesse/vaba aja tegevustesse (näiteks huviringidesse);
- vastamine kõikvõimalikele õpilasvarjude küsimustele ning soovituste jagamine.

NB! Õpilasvarjul tuleb õppetööst vabastus küsida ise oma koolist.

Õpilasvarjule väljastame tõendi punktide kohta, mis annab 0,3 punkti õpilaskandidaadi vastuvõtutulemustele juurde tõendile märgitud õppekavale kandideerimisel järgmisel õpilaste suvisel vastuvõtul 2018. aastal (põhikonkursil). NB! Õpilaskandidaadil tuleb saadud tõend endal kaasa võtta dokumentide vastuvõtukomisjoni.

 Rohkem infot õpilasvarjutamise ja sellele registreerumise kohta saate Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õppe- ja karjäärinõustaja Kersti Oksaare käest (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 445 9465).

 Kohtumiseni novembris!

---

Kersti Oksaar

õppe- ja karjäärinõustaja

Pärnumaa Kutsehariduskeskus

Niidupargi tn 12, 80047 Pärnu

kab A010

Tel (+372) 445 9465

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

www.hariduskeskus.ee