E: H: Mannapuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana-klimbisupp 250 g
Kissell, vahuk. 200/20 g
Sepik 40 g
O: V/l vorstiga 55 g
Sai moosiga 45 g
Kakao 200 g
T: H: 4-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste,kart püree 150/150 g
V kurgisalat 50 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
O: Saiavorm, piim 150/150 g
K: H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsasupp 250/10 g
Pannkook,moos 100/30 g
Sepik 40 g
O: Mulgipuder, keefir 150/150 g
N: H: Kaerah puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Pikkpoiss, kaste,kartul 1/50/150 g
V kapsa,porg.salat 50 g
Sepik 40 g
O: Piima-makar supp 250 g
V/sai juustuga 45 g
R: H: Kiirkaerah puder 250/30 g
Piim 200 g
L: Borš 250/10 g
Riisih puder,kissell 100/150 g
Sepik 40 g
O: Kohupiimakreem 100 g