ESMASPÄEV:
H: 5-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakklihakaste, kart püree 150/150 g
V kapsa, porg.,kurgisalat 50 g
Piim/Keefir – pria 200 g
Õun- pria 100 g
Leib 40 g
O: Piima-klimbisupp 250 g
V/l k vorstiga 55 g
TEISIPÄEV:
H: Omlett 100 g
Tee 200 g
V/leib 55 g
L: V kapsa, viinerisupp 250 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
sepik 40 g
O: Makaron pitsakattega 200 g
Mahlajook 200 g
V/Leib 55 g
KOLMAPÄEV:
H: Kiirkaerah puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Juustušnitsel, kaste,kartul 1/50/150 g
Jääsalat,tomat,kurk 50 g
Leib 40 g
Lillkapsas- pria 40 g
Piim/Keefir – pria 200 g
O: Kartuli-püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV:
H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kodune seljanka 250/10 g
Vaniljekreem 100 g
Sepik 40 g
V kurk- pria 40 g
O: Köögiviljavormiroog 150 g
Mahlajook, leib 200/40 g
REEDE:
H: Soe juustusai 45 g
V/l kalakons. 65 g
Kakao 200
L: Makaron ,juust,kaste 150/30/50 g
V kurgi, tomatisalat 50 g
Leib 40 g
Piim/Keefir- pria 200 g
Porgand- pria 40 g
O: Kart salat 200 g
Mahl, leib 200/40 g
Saadaval piim, keefir, vesi