ESMASPÄEV:
H: Kaera- ja riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Tatar hakklihaga 200 g
V kurgi, tomatisalat 50 g
Külm kaste 50 g
Õun- pria 100 g
Piim /Keefir – pria 200 g
Leib 40 g
O: Riisi,suitsukanasalat 150
V/leib, tee 55/200
TEISIPÄEV:
H Pannkook,moos 100/30 g
Piim 200 g
L: Hernesupp 250 g
Vastlakukkel 1 tk
sepik 40 g
Tee 200 g
O: Kohupiimavaht 150 g
KOLMAPÄEV:
H: Piima-tähekesesupp 250 g
Soe vorstivõileib 55 g
L: Seapraad,ahjukartul 75/150 g
Praet.kapsas 50 g
Leib 40 g
Joogijogurt 200 g
V kurk – pria 40 g
O: Kartuli-püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV:
H: Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
V/leib 45 g
L: Borš 250/10 g
Kissell, vahuk 200 /30 g
Sepik 40 g
Mulgipuder 250 g
Keefir 200 g
Leib 40 g
REEDE:
Omlett 100 g
Tee 200 g
V/leub 55 g
L: Kartulisalat , viiner 200/ 1tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Tomat - pria 40 g
Piim /Keefir – pria 2200 g
Plaadikook 75 g
Mahlajook 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi