ESMASPÄEV:
Kotlet, kaste, kartul 1/75/200 g
V kapsa, porgandisalat 75 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
TEISIPÄEV:
Köögiviljasupp 250 g
Kissell, kohup vaht 100/150 g
Sepik 40 g
V kurk – pria 40 g
KOLMAPÄEV:
Guljašš, makaron 150/20 g
Porg, kurgi, tomatisalat 75 g
Leib 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
NELJAPÄEV:
Hernesupp 250 g
Kakaokissell,keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Pirn – pria 100 g
REEDE:
Haut sealiha köögiviljadega 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi