ESMASPÄEV:
H: Odrahpuder,moos,piim 250/30 g/200 g
L: Makaron pitsakattega 250 g
V kurgi, tomatisalat 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
O Toorsalat, viiner, leib 75/1 /40 g
TEISIPÄEV:
H: Rukkih.puder,moos,piim 250/30 g/200 g
L: Hernesupp 250 g
Kissell, vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
O Kruubipuder 150 g
Keefir, leib 200 /40 g
KOLMAPÄEV:
H: Riisihpuder, moos ,piim 250/30 g/200 g
L Maksakaste,kartul 150/150 g
Peedisalat 75 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
O:
Piima-makar .supp 250 g
V/sai juustuga 45 g
NELJAPÄEV:
H: 5-v helbepuder, moos,piim 250/30 g/200 g
L: Frikadellisupp, h k 250/10 g
Hapuk tarretis 100/10 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
O: Kart.hapuk vorm 100 g
V /Leib ,Tee 45 g/200 g
REEDE:
H: 4-v ih.puder, moos ,piim 250/30 g/200 g
L: Praet.kala juustukastmes,kartul 150/200 g
Porg.,kurgi,tomatisalat 50 g
Leib 40 g
Kart porg.püreesupp,sepik 200 g/40 g