ESMASPÄEV:
Vorstikaste, kart püree 150/200 g
Salat ( porg.,kapsas, ananass ) 75 g
Leib 40 g
V kurk – pria 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
TEISIPÄEV:
Kart.-frikadellisupp 250 g
Haoukooretarretis,siirup
100/5 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV
: Haut sealiha köögiv 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
NELJAPÄEV:
Kart makar supp 250 g
Maasikavaht,piim 100/100 g
Sepik 40 g
REEDE:
Seapraad, kaste, kartul 1/75/200 g
Hapukapsas 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi