MENÜÜ
13.-17.september
ESMASPÄEV: Böfstroogonov, ahjukartul 150/200 g
v.kapsa-porgandi-õunasalat 75 g
Leib 40 g
Ploom-pria 40g
TEISIPÄEV: Kartuli-pelmeenisupp, h.koor 250/10 g
Leivavaht piimaga 100/30 g
Sepik 40 g
Õun-pria 100 g
KOLMAPÄEV: V.kapsa- hakklihahautis riisiga 250 g
Peedi-õunasalat päevalilleseemnetega 75 g
Viinamari Pria 40 g
Leib 40 g
NELJAPÄEV: Kalasupp krabipulkadega 250/10 g
Maasika- jogurtitarretis 150 g
Kirsstomat-Pria 40 g
Sepik 40 g
REEDE: Kana-köögiviljakaste, kartul 150/200 g
Kapsa- apelsinisalat 75 g
Lillkapsas- Pria 40 g
Leib 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi