ESMASPÄEV: Hapukapsasupp 250/10 g
Piimakissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Õun – pria 100 g
Piim / Keefir – pria 200 g
TEISIPÄEV: Hakk-kaste, kart.püree 150/200 g
Jääsalat, tomat,kurk 75 g
Leib 40 g
Kiivi 1 tk
Piim/Keefir- pria 200 g
KOLMAPÄEV: Kalaseljanka 250/10 g
Saiavorm, piim 150/100 g
Sepik 40 g
Porgand- pria 40 g
Piim/Keefir- pria 200 g
NELJAPÄEV: Böfstrogonov, kartul 150/200 g
V kapsa,porg.,õunasalat 75 g
Leib 40 g
Piim/Keefir- pria 200 g
REEDE: Haut sealiha köögiviljadega 250 g
Mar.kurk 75 g
Leib 40 g
Tomat- pria 40 g
Saadaval piim, keefir, vesi