ESMASPÄEV: Makaron, juust, külm kaste 200/30/50 g
Leib 40 g
Kirsstomat – pria 40 g
Piim / Keefir – pria 200 g
TEISIPÄEV: Peedisupp 250/10 g
Kohupiimavaht, riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
KOLMAPÄEV: Guljašš, kartul 150/200 g
Kapsa,porg.salat 75 g
Leib 40 g
V kurk- pria 40 g
Piim/Keefir- pria 200 g
NELJAPÄEV: Kodune seljanka 250/10 g
Kakaokreem šokolaadiga 100/5 g
Sepik 40 g
REEDE: Hakklihakaste, kartulipüree 150/200 g
Kõrvitsasalat 75 g
Leib 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi