Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

10. veebruaril  kell 18:00 - 20:00 Plakat
Tule osalema, teeme koos sõbrapäeva kingitusi!
Foto kangale kandmine on hea võimalus anda oma lemmikpiltidele uus elu. Fotoga saab kaunistada poekotte, patju, särke või muid meelepäraseid esemeid. Pane kangale pilt oma lemmikloomast, roosipeenrast, lastest või jäädvusta diivanipadjale reisimälestusi. Ideid on lõputult ja tekib aina juurde- inspireerivaid fotosid saab otsida ka netiavarustest. Samuti saab hinnalise eseme, kasutades mustvalgeid fotosid oma esivanematest.
Esemeid võib hiljem pesta pesumasinas õrna pesu programmil.
Igale osalejale on kohapeal olemas üks puuvillane poekotitoorik ja üks kangatükk, millest saad hiljem õmmelda padja või muu eseme. Iga osaleja saab kangale kanda 2 pilti suuruses A4, fotod tuleks enne töötuba saata meilile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
Töötuba kestab ligikaudu 2 tundi.
Kaheksa osaleja korral tasu 18 eurot inimese kohta.

Vajalik eelregistreerimine hiljemalt 08.02.2017 tel 5343 2464 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Juhendaja Annika Põltsam on Pärnumaal asuva Seljaku käsitööspaa perenaine, koolitaja ja käsitööraamatute koostaja, kes sai tuule tiibadesse Räpina Aianduskoolis tekstiilitööd õppides.
Ta korraldab õpitubasid kogu Eestis.
Lisainfo facebookis: Seljaku käsitööspaa
www.loovustakso.weebly.com , telefon 512 7685