Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Kontserdisari "Klassikaraadio tuleb külla" jõudis Pärnumaale ja meie kooli. Pildid siin. Aitäh teile, Linda-Anette Verte, Kaspar-Oskar Kramp ja Arko Narits. Kontserdi toimetaja Johanna Mängel.
 

Maikuus jätkub populaarne sari "Klassikaraadio tuleb külla" kontsertidega Järvamaa ja Pärnumaa koolides. Kontserdisarja eesmärk on pakkuda õpilastele klassikalise muusika kogemust ja äratada nendes muusikahuvi, samuti korraldada noortele muusikutele esinemisvõimalusi ja publikuga suhtlemise kogemust tutvustades põlvkonnakaaslastele klassikalist muusikat, oma pille ja Klassikaraadiot.

Tänavu lähevad koos Klassikaraadioga koolidesse külla ETV populaarsel konkursil "Klassikatähed" osalenud muusikud:
Kristin Müürsepp (flööt), Johannes Põlda (viiul), Tanel-Eiko Novikov (marimba), Linda-Anette Verte (viiul), Kaspar-Oskar Kramp (tromboon) ja Arko Narits (klaver).


Pärnumaa koolides esinevad Linda-Anette Verte, Kaspar-Oskar Kramp ja Arko Narits. Kontserdi toimetaja on Johanna Mängel.


24. mai kell 12.45 Jõõpre Kool

Muusikud on esitamiseks valinud teosed, mis kõnetaksid nii noori kuulajaid kui ka kogenud kontserdikülastajaid.
Kontserdid on tasuta ja oodatud on kõik muusikahuvilised. Muljeid ja reisipäevikut, samuti lisateavet esinejate kohta saab lugeda veebilehelt err.ee/ktk, fotogalerii on Klassikaraadio Facebooki lehel.

Klassikaraadio algatas koolikontsertide sarja "Klassikaraadio tuleb külla" 2012. aastal. Ettevõtmist on saatnud kooliõpilaste ja õpetajate soe tähelepanu ja Eestimaa koolides on antud kokku juba 62 kontserti. Kontserdisari "Klassikaraadio tuleb külla" on pälvinud ERR-i aastapreemia.

Kontserdisarja toetab Eesti Kultuurkapital.

Lisainfo: Johanna Mängel / See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.