Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Huvi selle vastu, kas "Küünlaümbriste jaht" ja "Patareijaht" kampaaniad jälle toimuvad või mitte, on olnud väga suur. Nüüdseks saame välja öelda ka uue hooaja otsuse: senisel viisil enam kampaaniaid ei toimu. Väike kampaania on meie kõigi rõõmuks kasvanud aastatega suureks ning tänaseks on näha, et vajab uusi ideid ja täiendusi.

Rohkem infot saad SIIT lingilt.

Selleks, et laste ja noorte keskkonnateadlikkuse kasv võiks jätkuda, vajame uut värsket lähenemist. Sellega seoses kuulutame 2018/2019 hooajal välja keskkonnakampaaniate tulevikuideede jahi. 


Osalemine on sel aastal lihtsam kui eales varem - palume vaid Teilt 5 minutit aega, et täita lühike küsimustik, mis on aluseks tulevaste keskkonnakampaaniate loomisel. Küsimustiku palume täita hiljemalt 5.novembriks - kõigi osalejate vahel loosime tänutäheks välja 7 Energia Avastuskeskuse perepääset.
NB! Panime kokku ka eraldi küsimustiku lastele ja noortele - oleme tänulikud, kui edastate selle oma õpilastele.

Küsimustik täiskasvanutele
Küsimustik lastele ja noortele

NB! Kõik, kes on juba küünlaümbriseid ja patareisid harjunud eraldi koguma - jätkake kindlasti samas vaimus ka ilma aktiivse kampaaniata. Alumiiniumijäätmeid võtab Kuusakoski AS vastu aastaringselt. Tühjad patareid saab tasuta viia poodi, kus patareisid müüakse. Teie jätkuv keskkonnasõbralik käitumisviis on Eesti ilusa looduse ja keskkonnahoiu aluseks!

Tulemused ja ühine arutelu


2018/2019 hooajal käivad eeltööd kampaania uuendamiseks ka koostöös Energia Avastuskeskuse ja Tallinna Keskkonnaametiga.
Seoses sellega toimub 9. novembril, algusega kl 14.00 Tallinnas Energia Avastuskeskuses suur tulevikuideede foorum, kus analüüsitakse küsimustike tulemusi ja arutletakse üheskoos võimalikke tulevasi kampaaniaid. Kui soovid olla kaasatud ja tulla kohapeale ühisele arutelule, siis anna endast teada hiljemalt 31.oktoobriks SIINMahutame kohale kuni 10 huvilist (õpetaja ja/või lapsevanem). 

NB! Julgustame teid mõtlema foorumil ka võimalikule sõnavõtule oma organisatsiooni või kogukonna nimel (max 3-5min), et võiksite jagada mõtteid, mis on noortele suunatud keskkonnakampaaniatega seoses tekkinud. Ideede paljusus on oluline ja insipireerib kindlasti kohalolijaid! Palun anna oma sõnavõtu soovist eelnevalt teada aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Aitäh ja jätkuvalt keskkonnasõbralikku mõtlemist!

"Küünlaümbriste jahi" ja "Patareijahi" eestvedajad