Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

27. novembril käisid Oru Põhikooli maleõppe õpilased 7. klassist (lisaks 2 õpilast 8. klassist - Oru staarmaletajad Kenny ja Kevin eesotsas Jaan Urgasega kohtumas Jõõpre Kooli maletajatega.

Jõõpre lapsed olid küll nooremad, põhiliselt 3. kl õpilased, aga seevastu maleringis rohkem käinud. Algul võttis neid vastu kohalike maleringi juhendaja Eleri Tehvanus, koolimaja tutvustas majandusjuhataja Rait Pruul ja maletajaid käis tervitamas ka direktor Mati Sutt.  Kuigi koolilapsi on Jõõpres vähem kui Orus, siis oli nende üllatuseks koolimaja  pea kaks korda suurem. 

Sõpruskohtumisel said kooli esindanud 11 õpilast mõlemalt poolt mängida 4 vooru. Külalislahkust kasutati ära ja õnnestus seekord Oru lastel Jõõpre võistlejaid võita tulemusega 27,5 - 16,5.  Enim punkte Jõõpre õpilastest kogusid õde-vend Chrislyn ja Christen Lätte ja Karl Erik Karron, samuti Ketlin Vahter. Õpetajate malelahing jäi seekord viiki 1-1.
Külalised jäid sõiduga väga rahule ja Jõõpre maletajad teevad vastukülastuse veebruaris Oru Kooli, seniks harjutame edasi, et siis võiduga koju tulla. Vaata pilte