Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Eesti luuleklubide liit utsitab üleilmse viiruskriisi ajal kodusistujaid proovima kätt uue hobiga: luuletamisega. Igas vanuses huvilised, kogenud või alustajad, saavad oma võimeid proovile panna. Parimal juhul trükitakse värsid konkursi kogumikku. Võistlusele “Luulekevad 2020” oodatakse vabal teemal luuletusi, soovitatavalt viis kuni kuus. “Võib esineda varjunime all, kuid meile palume ühtlasi ära märkida oma õige nimi, meil, postiaadress, telefoninumber, vanus, õpilastel kool ja klass või kursuse, täiskasvanutel elukutse,” täpsustas korraldaja Ingvar Luhaäär.
Konkurss kutsub üles laskma koroonakarantiinil end inspireerida ja tulemust teistega jagama. Luuleklubide liit ootab loomingut 15. maini meilil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. Osaleda võivad nii õpilased, lapsevanemad kui õpetajad!
Tean, et mõned lapsevanemad on väga head sõnaseadjad, nüüd on võimalus end proovile panna. Sellel võistlusel kaotajaid pole, on ainult võitjad.

Head luulelendu! Õp Helle Kirsi