Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

Seminaril räägime, miks peaks ja kuidas saavad vanemad suunata lapse nutiseadmete kasutamist. Seminari teemad sobivad eelkõige nutiseadme kasutamist alles alustavate, 5-8-aastaste laste vanematele.

Seminari viivad läbi Triin Saluveer (Haridus- ja Noorteameti Rajaleidja psühholoog) ja Kadri Haavandi (Paikuse Kooli informaatika õpetaja). Seminaril osalemiseks palume anda oma soovist teada e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Seminaril osalemiseks palume anda oma soovist teada e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Veebinar toimub Microsoft Teams`i vahendusel. Vestlusringis osalemiseks ei ole vaja Teamsi programmi alla laadida! Veebinariga saab liituda, vajutades kokkulepitud kellaajal ajal teie e-postile saadetavale lingile. Virtuaalne veebinar avaneb teie kasutatavas veebilehitsejas. Kontrollige, et mikrofoni ja kaamera kasutamine oleksid Teie arvuti ja veebilehitseja seadetes lubatud.

 

Vaata infot facebookist.