Piltmenüü

Oleme ühinenud haridusprogrammiga "Ettevõtlik Kool"

Programmi rahastab Euroopa Sotsiaalfond

Projekti Pärnumaa koordinaator: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus

 

Tervist edendav kool

Targalt internetis

 

22. - 24. septembril toimub juba neljandat korda noortele vanuses 14+ üle-Eestiline sügislaager, mis leiab aset Koeru Keskkoolis.

Eelmiste aastate põhjal oleme aru saanud, et tegu on noorte jaoks vajaliku üritusega, mis annab motivatsiooni, uusi ideid, teadmisi ning palju võimalusi erinevate inimestega kohtumiseks ning sõprussuhete loomiseks.

Laagrist võib oodata meeskondlikke tegevusi, harivat ja mitmekülgset akadeemilist osa, vahvat teemapidu, naljatlemist ning vahvalt koos aja veetmist. Kindlasti ei puudu hea toit!

Laagri eesotsas on rõõmsameelsed ja entusiastlikud Koeru noored, kes alustasid korraldustööga juba suve alguses. Oleme laagri korraldanud täpselt nii, nagu seda ise osalejatena kogeda tahaksime, seega ootame palju noori meie Sügisakadeemiat nautima! Meie palve juhendajatele on, et igast maakonnast oleks noorteaktiivist vähemalt 2 liiget, kellele hoiame kindlalt kohta, ning neile lisaks veel tublisid noori, kes oma piirkonna lippu kõrgel soovivad hoida.

Meie reklaamvideo, mis näitab natuke kooli, kus laager toimub ning viskab vihjeid ka Sügisakadeemia sisule: https://www.youtube.com/watch?v=p3Iqy-7jFpM&feature=youtu.be

Osalejatel palume ennast registreerida sellel lingil: https://goo.gl/forms/VAT9RLGwEA7TQvwN2

Lapsevanema nõusolekuleht, mis alaealiste puhul on kohustuslik: https://drive.google.com/open?id=0BzZL8yii1Vj_M3lyWXdGQ25uTTg

Sügisakadeemiasse registreerimine lõppeb 18. septembril, kuid nii korraldajatel kui osalejal endal on plaane parem teha, kui kõik on varakult paigas, seega ootame noori registreerimisvormi juba kiirelt täitma!

Facebooki on loodud ka Eesti 4H Sügisakadeemia 2017 üritus, kus kõik valdkondade juhid välja on toodud, nemad vastavad meeleldi kõikidele küsimustele.

Parimate soovidega

Sügisakadeemia korraldustiim