ESMASPÄEV
H: Mannapuder külmutatud mustade sõstardega, PM piim
L: Frikadellisupp hapukoorega, leib ja sai, vaniljekissell maasikamoosiga
Õ: Pitsarull singi ja juustuga, mahlajook, PR lillkapsas
TEISIPÄEV
H: Viiehelbepuder maasikamoosiga, PR piim
L: Guljašš- seafilee punases kastmes, keedukartul, salatiks keedetud lillkapsas, leib, ploomimahl, jogurtitarretis
Õ: Piima-makaronisupp, võileib värske kurgiga, PR õun
KOLMAPÄEV
H: Rukkihelbepuder maasikamoosiga, PR piim
L: Makaronid hakklihaga, ketšup, mitmekapsasalat õlikastmega, leib, mustsõstremahlakissell vahukoorega, maitsevesi
Õ: Naturaalne mahemunaomlett röstitud spargliga, leib, sidrunitee, PR porgand
NELJAPÄEV
H: Neljaviljapuder värskete marjadega, PM piim
L: Veisemaksakaste keedetud kartul, mahe kodune kõrvitsasalat, leib, sidrunivahvel, keefir
Õ: Võileib heeringa, mahe keedumuna ja värske murulauguga, kakaojook, PR pirn
REEDE
H: Kaerahelbepuder värskete marjadega, PM piim
L: Lõhesupp hapukoorega, leib ja sai, kakaokissell maasikamoosiga
Õ: Ahjus küpsetatud odrajahu karask, naturaalne joogijogurt, PR melon