ESMASPÄEV
H: Mannapuder moosiga, PM piim
L: Lõhesupp hapukoorega, leib ja sai, vaniljekissell maasikamoosiga
Õ: Õunakook, mahlajook, PR porgand
TEISIPÄEV
H: Viiehelbepuder maasikamoosiga; PM piim
L: Guljašš kartuliga, salat, leib, õunamahl, kama-toorjuustu vaht
Õ: Piimanuudlisupp, võisepik kurgiga, PR pirn
KOLMAPÄEV
H: Riisihelbepuder mustsõstardega, PM piim
L: Makaronid hakklihaga, värskekapsasalat õlikastmega, maitsevesi, rabarberikissell vahukoorega
Õ: Jogurt šokolaadipallidega; PR pirn
NELJAPÄEV
H: Rukkihelbepuder marjadega, PM piim
L: Värskekapsahautis hakklihaga, keedukartul, aurutatud prookoli, leib, keefir, virsikukompott
Õ: Juustusai tomativiiluga võisai, kakaojook, PR kapsas
REEDE
H: Kaerahelbepuder maasikamoosiga, PM piim
L: Kanasupp hapukoorega, leib ja sai, kakaokissell marjadega
Õ: Ahjus küpsetatud odrajahu karask, piim, PR kapsas