ESMASPÄEV
H: Mannapuder õunamoosiga, PM piim
L: Frikadellisupp hapukoorega, leib ja sai, vaniljekissell maasikamoosiga
Õ: Ahjus küpsetatud küpsetatud kaneelirullid, mustasõstra-vaarika jook, PR õun
TEISIPÄEV
H: Viiehelbepuder maasikamoosiga, PM piim
L: Kanakaste, kartul, riivitud porgand, leib, multinektar, kohuke
Õ: Piimamannasupp, võisepik vorstiga, PR pirn
KOLMAPÄEV
H: Nisuhelbepuder mustsõstardega, PM piim
L: Risoto, riivitud kaalikas, maitsevesi, mahlakissell bubertiga
Õ: Soe juustusai, puuviljatee, PR kapsas
NELJAPÄEV
H: Riisihelbepuder marjadega, PM piim
L: Kartuli-hakkliha vorm, marineeritud peedikuubikud, leib, keefir, šokolaadimous
Õ: Sepik tuunikalakattega, kakaojook, PR kaalikas
REEDE
H: Kaerahelbepuder maasikamoosiga, PM piim
L: Boršš hapukoorega, leib ja sai, kakaokissell marjadega
Õ: Sai maasikamoosiga, piim, PR kapsas