ESMASPÄEV
H: Mannapuder moosiga, PM piim
L: Kartuli-makaroni supp hapukoorega, leib ja sai, segumahlakissell
Õ: Viineripirukas, mahlajook, PR õun
TEISIPÄEV
H: Viiehelbepuder marjadega, PM piim
L: Guljašš, kartul, kõrvitsa salat, leib, õunamahl, kohupiimakreem
Õ: Piima-sarvekese supp, võileib kurgiga, PR pirn
KOLMAPÄEV
H: Nisuhelbepuder maasikamoosiga, PM piim
L: Kanarisotto, hapukapsa ja porru salat õlikastmes, rosinakissell vahukoorega
Õ: Leib munakattega ja maitserohelisega, puuvilja tee, PR porgand
NELJAPÄEV
H: Rukkihelbepuder moosiga, PM piim
L: Aedviljavormiroog, porgandi-ananassi salat, leib, keefir, šokolaadikreem
Õ: Võisai lõhega, kakaojook, PR kaalikas
REEDE
H: Kaerahelbepuder mustsõstardega, PM piim
L: Hernesupp hapukoorega, leib ja sai, kakaokissell keedisega
Õ: Karask, mahlajook, PR õun