ESMASPÄEV: H: 4-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Böfstrogonov, kartul 150/150 g
Porgandisalat 50 g
Leib 40 g
O: Kohupiimavorm kisselliga 100/150 g
TEISIPÄEV: H: Tatrah.puder, või 250/10 g
Piim 200 g
L: V kapsasupp 250/10 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
O: Juurviljasalat 200 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV: H: Nisuh.puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Haut.sealiha köögiv. 250 g
Mar kurk 50 g
Joogijogurt- pria 200 g
Leib 40 g
O: Piima-makar.supp 250 g
V/l k vorstiga 55 g
NELJAPÄEV: H: Maisimannapuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Seljanka 250/10 g
Kohup vaht, kissell 100/150 g
Sepik 40 g
O: Kartulivorm 100 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
REEDE: H: Omlett 100 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Makar pitsakattega 200 g
V kurgi,tomatisalat 50 g
Leib 40 g
O: Plaadikook 100 g
Piim 200 g