ESMASPÄEV:
H: Kera, riisih. puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kartul 150/150 g
V kapsa, v kurgisalat 50 g
Leib 40 g
Õun - pria 100 g
O: Köögiv ,pastasalat 150 g
Leib 40 g
TEISIPÄEV:
H: Rukkih puder,või 250/10 g
Piim 200 g
L: Juustune köögiv supp 250 g
Kissell kuivat puuv , vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
O: Mitmev röstsai juustu ja tomatiga 1 tk
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Nisuh,puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L. Guljašš, kartul 150/150 g
Peedi, õunasalat 50 g
Leib 40 g
O: Piima-riisisupp 250 g
Sai munavõiga 45 g
NELJAPÄEV:
H: Kaerah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kuldne kalasupp 250 g
Karamellkissell,keedis 200/30 g
Sepik 40 g
O. Mulgipuder 200 g
Keefir 200 g
REEDE:
H: Omlett juustuga 150 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Tatar hakklihaga 250 g
Tomatisalat 50 g
Porgand- pria 40 g
Leib 40 g
O: Kohupiimakreem 100 gf