ESMASPÄEV:
H: 5-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L:Hakklihakaste,kart püree 150/150 g
V kapsa,porg.,kurgisalat 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
O: Mannapuder, kissell 100/150 g
TEISIPÄEV:
H: Rukkih.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L:Kart.nuudlisupp 250 g
Jogurtitarretis 100 g
Sepik 40 g
Ploomid- pria 40 g
O: Vorstivormiroog 150 g
Leib, mahlajook 30/200 g
KOLMAPÄEV:
H: 7-v helbepuder, või 250/10 g
Piim 200 g
L: Kanakaste, kartul 150/200 g
Kapsa,anan salat 75 g
Leib 40 g
V kurk – pria 40 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/l heeringavõiga 55 g
NELJAPÄEV:
H: 4-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L:Kodune rassolnik 250/10 g
Koduj vorm, kissell 100/150 g
Sepik 40 g
V kurk –pria 40g
O: Porgandikook 75 g
Piim 200 g
REEDE:
H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L:Haut sealiha köögiviljadega 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
O: Kohup kreem 100 g