ESMASPÄEV:
H: Nisu helbe.puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kanapaste 250 g
Kirju salat 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Köögiv hakklihaga 200 g
Leib, mahlajook 30/200 g
TEISIPÄEV:
H: Rukkih puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kart pelmeenisupp 250 g
Kakaokissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
O: Kartuli-hapuk vorm 150 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV:
H: Hirsih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Pan kala kastmes, kartul 150/150 g
Kõrvitsasalat 50 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O:kart püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV:
H Omlett vorstiga 150 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Hapukapsasupp 250/10 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40g
O Riisimakar s kana salat 200 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
REEDE:
H: Kaera-riisih puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Guljašš, ahjukartul 1507150 g
Porgandi, õunasalat 50 g
Leib 40 g
Joogijogurt 200 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Piima-mak supp 250 g
Sai sul juustuga 45 g
Saadaval piim, keefir, vesi