ESMASPÄEV: H: Piima-makar supp 250 g
V/l singiga 55 g
L: Kotlet, kaste,kartul 1/50/150 g
Peedi, õunasalat 50 g
Leib 40 g
V kurk – pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Riisih puder, kissell 100/150 g
TEISIPÄEV: H: Hirsih puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Talupojasupp 250 g
Maasikavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
O: Kartuli-koduj vorm 150 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
KOLMAPÄEV: H: Omlett vorstiga 150 g
V/ sepik 45 g
Kakao 200 g
L: Pilaff 250 g
V kurgisalat 50 g
Leib 40 g
Ploom – pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Piima-riisisupp 250 g
V/l tuunikalaga 45 g
NELJAPÄEV: H: 8-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kalseljanka 250/10 g
Kohupiim riivleib 100/10 g
Sepik 40 g
O: Kart salat, viiner 200/1 tk
Mahl ajook 200 g
Leib 40 g
REEDE: H: Nisuh puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Ühepajatoit kanalihaga 250 g
Kirju salat ( jääs., tomat) 50 g
Leib 40 g
Pirn – pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Kook 75 g
Mahlajook 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi