ESMASPÄEV:
H: 7-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Makaron juustuga, külm kaste 250/30 g
Joogijogurt 200 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Köögiv püreesupp frikadellidega 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV:
H: Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hernesupp 250 g
Karamellkissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Viinamari
Munasalat 200 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV:
H: 4-v h puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Seapraad, kaste, kartul 50/150 g
Hapukapsas 50 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Piima- kaerah supp 250 g
V/l singiga 45 g
NELJAPÄEV:
H: Odrah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana- nuudlisupp 250 g
Marjakissell,vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
Banaan 1 tk
S kala, koduj vorm 200 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
REEDE:
H Soe v/l vorstiga 55 g
Sai keedisega 45 g
Kakao 200 g
L: Hakklihastrogonov, kartul 150/200 g
Köögiv salat 75 g
Leib 40 g
Lillkapsas- pria 40 g
Piim/Keefir - pria
O: Kohupiimakreem toormoosiga 200/30 g