ESMASPÄEV:
H: 4-v helbepuder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakklihapallid, kartul 150/200 g
V kapsa,porg.salat 75 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Mannapuder, kissell 100/150 g
TEISIPÄEV:
H Rukkih.puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
Kodune rassolnik 250 g
Kakaokissell,keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Tomat – pria 40 g
O: Makaronisalat, viiner 200/1 tk
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Ahjupannkook,keedis 100/30 g
Piim 200 g
L: Maksastrogonov,kartul 150/150 g
Peedisalat 50 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
Piim/Keefir - pria 200 g
O: Kart.püreesupp peekoni ja seentega 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV:
H: Omlett 100 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Kana-nuudlisupp 250 g
Saiavorm, piim 100/150 g
Sepik 40 g
Pirn – pria 100 g
O: Porgandi, makaronivorm 150 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
REEDE:
H: Kiirkaerah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Sardell,kaste, kartul 1/50/150 g
Praet.kapsas 50 g
Leib 40 g
V kurk 40 g
Piim/keefir - pria 200 g
O: Piim riisisupp 250 g
V/sai juustuga 45 g
Saadaval piim, keefir, vesi