ESMASPÄEV:
H: Kiirkaerah.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kart.püree 150/150 g
Porgandisalat 50 g
Joogij ogurt 200 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
O:Köögiviljapüreesupp 250 g
TEISIPÄEV:
H: Pannkook, moos 100/30 g
Piim 200 g
L: Külasupp 250/10 g
Kakaokissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
O: Makaron hakklihaga 250 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Rukkih.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Mulgikapsad, kartul 150/150 g
V kurgisalat h koorega 50 g
Leib 40 g
Pirn – pria 100 g
O: Piima- riisisupp 250 g
V/sai vorstiga 55 g
NELAPÄEV:
H: Omlett juustuga 100 g
V/leib 55 g
Tee 200 g
L: Leningradi rassolnik 250/10 g
Kohup kreem, riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
O: Kart salat, viiner 200/1 tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g