ESNASPÄEV; H: Riisih.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsa supp 250/10 g
Karamellkissell. keedis 200/30 g
Sepik 40 g
Õun - pria 100 g
O: Vorstivormiroog 200 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
Teisipäev: H: Pannkook, keedis 100/30 g
Piim 200 g
L: Hakkpallid kaste, riis 150/150 g
Kapsa, apel salat 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir - pria 200 g
O: Piima- kruubisupp 250 g
V/l heeringavõiga 55 g
Kolmapäev: H: 4- v helbepuder, moos 250/30 g
Piiim 200 g
L: Kana-nuudlisupp 250 g
Leivasupp, vahuk. 200/30 g
Spik 40 g
lillkapsas- pria 40 g
O: Kart.salat, viiner 200/1 tk
Leib 40 g
Mahl 200 g
Neöljapäev: H: Omlett juustuga 100 g
V/sai 45 g
Tee 200 g
L: Sealihahautis, kartul 150/150 g
V kurgisalat 50 g
Piim, keefir- pria 200 g
Leib 40 g
O: Kohup banaanivaht 100 g
Reede: H: 7- v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Köögiv supp 250 g
Kamavaht 100 g
Sepik 40 g
V kurk - pria 40 g
O: Õunakook 100 g
Piim 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi