ESMASPÄEV:H: Riisih.puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana-klimbisupp 250 g
Riisih puder, kissell 100/150 g
Sepik 40 g
Õun- pria 100 g
O: Vorstivormiroog 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
TEISIPÄEV: H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Pikkpoiss,kaste, kart.püree 1/50/150 g
V kapsa,porg.kurgisalat 50 g
Joogijogurt 200 g
Leib 40 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/l singiga 55 g
KOLMAPÄEV: H: Aedviljaomlett 150 g
V/leib 45 g
Tee 200 g
L: Kodune rassolnik 250/10 g
Rabar.kissell, vahuk. 200/30 g
Sepik 40 g
V kurk- pria 40 g
O: Kart salat , viiner 150/1 tk
Leib 40 g
Mahl 200 g
NELJAPÄEV: Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Böfstrogonov, kartul 150/150 g
Porg salat 50 g
Piim, keefir - pria 200 g
Leib 40 g
O: Köögiv püreesupp 250 g
Sepik 40 g
REEDE: H: Pannkook, moos 100/30 g
Piim 200 g
L: Hapukapsasupp 250/10 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
Tomat - pria 40 g
O: Porgandikook 75 g
Mahlajook 200 g