ESMASPÄEV:
H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kart.frikadellisupp 250/10 g
Kakaokissell, keedis 200/30 g
Õun – pria 100 g
Sepik 40 g
O: Haut köögiviljad 100 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
TEISIPÄEV:
H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Makaronisalat, viiner 250/ 1 tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Kohupiimakreem,keedis 100/30 g
KOLMAPÄEV:
H: Omlett juustuga 150 g
V/leib, tee 55/200 g
L: Kalaseljanka 250/10 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
Sepik 40 g
V kurk 40 g
O Kart.tangupuder 200 g
V/leib, keefir 55/200 g
NELJAPÄEV:
H: Piima-riisisupp 250 g
V/leib vorstiga 55 g
L: Köögiv haut.kana 250 g
Mar.kurk 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir- pria 200 g
O: Lillkapsapüreesupp 250 g
Sepik 40 g
REEDE:
H: 4 – v h puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hernesupp 250 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
Tomat- pria 40 g
OKodujuustuvorm 150 g
Saadaval piim, keefir, vesi