ESMASPÄEV: H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Tatar hakkliha,munaga 250 g
Külm kaste 50 g
Tomat- pria 40 g
Leib 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Köögiv raguu 250 g
Leib, mahlajook 40/200 g
TEISIPÄEV: H: Mannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Borš 250/10 g
Kakaokreem 100 g
sepik 40 g
O: Kart.hapuk vorm 150 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV: H: 4 v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Praet.kala, kaste,kartul 1/50/150 g
Kõrvitsasalat 50 g
Leib 40 g
Joogijogurt- pria 200 g
Õun- pria 100 g
O: Piima-makar supp 250 g
V/leib singiga 55 g
NELJAPÄEV: H: Omlett vorstiga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Seljanka 250/10 g
Kohup vaht, riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
O: Köögiv pastasalat 150 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
REEDE: H: 5-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Seal strogonov, kart.püree 150/150 g
Porgandisalat 50 g
Leib 40 g
Tomat- pria 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Kohupiimakreem 75 g
Saadaval piim, keefir, vesi