ESMASPÄEV: H: Kiirkaerahpuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kart püree 150/150 g
Porg.,kapsas,ananassisalat 50 g
V kurk - pria 40 g
Leib 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Mannapuder, kissell 100/150 g
TEISIPÄEV: H: 7-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kart.frikadellisupp 250/10 g
Hapukooretarretis, siirup 100/5 g
Sepik 40 g
O: V/l singiga 55 g
Sai juustuga 45 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV: H: Nisuhelbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Haut sealiha köögiv 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Õun – pria 100 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Piima- riisisupp 250 g
V/leib heeringavõiga 55 g
NELJAPÄEV: H: Omlett juustuga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Kart makar supp 250 g
Maasikavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
O: S kanasalat 150 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
REEDE: H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200
L: Seapraad,kaste, kartul 1/50/150 g
Hapukapsas 50 g
Leib 40 g
Porgand- pria 40 g
Piim, keefir – pria 200 g
O: Banaanikohupiim 150 g
Saadaval piim, keefir, vesi