ESMASPÄEV:
H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakklihakaste, kartul 150/150 g
V kapsa, porg.,m kurgisalat 50 g
Arbuus 75g
Piim /Keefir – pria 200 g
Leib 40 g
O: Püreesupp 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV:
H: 4-v h puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsa, viinerisupp 250 g
Kissell, vahuk. 200/30 g
sepik 40 g
O: Kodujuustuvorm 150 g
Sepik 40 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Maisimannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kana h koorekastmes, kart.püree 150/150 g
Keedetud köögiv. 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir - pria 200 g
O: Piima-riisisupp 250 g
V/l vorstiga 55 g
NELJAPÄEV:
H: Omlett 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Rassolnik, h koor 250/10 g
Saiavorm, piim 100/150 g
Sepik 40 g
O: Kart salat 200 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
REEDE:
H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Makaron, juust, kaste 200/30/50 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Jäätis 1 tk
Piim /Keefir – pria 200 g
O: Kohup kreem 75 g
Saadaval piim, keefir, vesi