ESMASPÄEV: H: 4-v h puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Lihapallid kastme, riis 150/150 g
Kurgi, tomati, sibula,paprika salat 50 g
Leib 40 g
Piim – pria 200 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/leib k vorstiga 55 g
TEISIPÄEV: H: Tatrah puder, või 250 g
Piim 200 g
L: V kapsasupp 250/10 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
Sepik 40 g
Tomat- priaa 40 g
O: Juurviljasala singi ja õuntega 150 g
V/leib, mahlajook 55/200 g
KOLMAPÄEV: H: Nissu helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Haut sealiha köögiv 250 g
Mar kurk 30 g
Leib 40 g
Joogijogurt- pria 200
O: Köögiviljapüreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV: H: Maisimannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Seljanka 250/10 g
Kohupvaht,kissell 100/150 g
Spik 40 g
Pirn – pria 100 g
O: Kartulivorm 150 g
Porg salat 50 g
REEDE: H: Omlett 100 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Makaron pitsakattega 250 g
V kurgisalat h koorega 50 g
Leib 40 g
Lillkapsast - pria 40 g
O: Plaadikook 100 g
Piim 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi