ESMASPÄEV: H: Kiirkaerah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Maksakaste, kartul 150/150 g
Peedisalat 50 g
Õun -pria 75g
Piim /Keefir – pria 200 g
Leib 40 g
O: Püreesupp 250 g
Sepik 40 g
TEISIPÄEV: H: Hirihelbe puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Borš 250 /10 g
Piimakissell, keedis 200/30 g
Sepik 40 g
V kurk –pria 40 g
O: Riisimakaronisalat 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV: H: Maisimannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kart.püree 150/150 g
Vkapsa,porg salat majon 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir - pria 200 g
Pirn – pria 100 g
O: Piima-riisisupp 250 g
V/sai juustuga 45 g
NELJAPÄEV: H: Omlett 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Juustune lõhesupp 250 g
Kissell kuivat puuv ,vahuk 200/30 g
Sepik 40 g
O: Hakklha-kartvormiroog 150 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
REEDE: H: Pannkook,moos 100/30 g
Piim 200 g
L: Makaron, juust, kaste 200/30/50 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Värv kapsas- pria 40 g
Piim /Keefir – pria 200 g
O: Kohup kreem 75 g
Saadaval piim, keefir, vesi