ESMASPÄEV:
H: 4-viljah puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Hakklihakaste, kartul 150/150 g
V kapsa, porg.,m kurgisalat 50 g
Tomat- pria 40 g
Piim /Keefir – pria 200 g
Leib 40 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/leib k vorstiga 55 g
TEISIPÄEV:
H: Maisimannapuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: V kapsasupp 250/10 g
Tarretis, vahuk 100/30 g
Sepik 40 g
O: Juurviljasalat singi ja õuntega 150 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
KOLMAPÄEV:
H: Nisuhpuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Haut sealiha köögiviljadega 250 g
Mar kurk 50 g
Leib 40 g
Piim, keefir - pria 200 g
Ploom – pria 50 g
O: Köögiv püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV:
H: Tatrahpuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kodune seljanka 250/10 g
Kohup vaht, kissell 100/150 g
Sepik 40 g
O: Kart hapukoorevorm 200 g
Mahl 200 g
Leib 40 g
REEDE:
H: Omlett 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Makaron pitsakattega 250 g
Kurgi,tomatisalat hapuk. 50 g
Leib 40 g
Piim /Keefir – pria 200 g
O: Plaadikook 100 g
Piim 200 g
Saadaval piim, keefir, vesi