ESMASPÄEV: H: Rukkih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Guljašš, keedet.makaronid 150/150 g
Peedi, õunasalat 50 g
Piim – pria 200 g
Tomat- pria 40 g
Leib 40 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/leib vorstivõidega 55 g
TEISIPÄEV: H: 7-v helbepuder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Frikadellisupp 250/10 g
Mannavaht, piim 100/100 g
Sepik 40 g
O: Pasta-lillkapsavorm 150 g
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
KOLMAPÄEV: H: Riisih puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Praet.kala, kaste,kartul 1750/150 g
Kõrvitsasalat 50 g
Leib 40 g
Piim- pria 200 g
Õun – pria 40 g
O: Köögiv püreesupp 250 g
Sepik 40 g
NELJAPÄEV: H: Omlett juustuga 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Kana-nuudlisupp 250 g
Kohupiim riivleib, moos 100/30 g
Sepik 40 g
O: Kruubipuder singi ja sibulaga 150 g
Keefir 200 g
Leib 40 g
REEDE: H: 4-v h puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Makaronisalat, viiner 200/1 tk
Mahlajook 200 g
Leib 40 g
Ploom –pria 40 g
Tomat - pria 40 g
O: Plaadikook, piim 100/200 g
Saadaval piim, keefir, vesi