ESMASPÄEV: H: Nisuh puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Kotlet, kaste, makaron 1/50/150 g
Kapsa,peedisalat 50 g
Leib 40 g
Õun- pria 100 g
O: Köögiv raguu 200 g
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
TEISIPÄEV: H: Pannkook,keedis 150/30 g
Piim 200 g
L: Kana-nuudlisupp 250 g
Tarretis, vahuk. 100/30 g
Sepik 40 g
Banaan 1 tk
O: Makaroni,köögiv vorm 200 g
Leib 40 g
Mahl 200 g
KOLMAPÄEV: H: 7-v h puder, moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Sealihahautis, kartul 150/150 g
Leib 40 g
Porgand – pria 40 g
Piim/Keefir – pria 200 g
O: Piima-kaerah supp 250 g
V/leib vorstiga 55 g
NELJAPÄEV: H: Omlett 150 g
Tee 200 g
V/leib 45 g
L: Koorene-kalasupp 250 g
Kodujuustuvorm,kissell 100/150 g
Sepik 40 g
O: Kartulisalat,viiner 200/1 tk
Leib 40 g
Mahlajook 200 g
REEDE: H: Rukkih puder,moos 250/30 g
Piim 200 g
L: Vorstikaste, kart püree 150/150 g
Hapukapsa,porg salat 50 g
Leib 40 g
V kurk - pria 40 g
Piim- pria 200 g
O: Kohupiimakreem, toormoos 150/30 g
Saadaval piim, keefir, vesi