Menüü
14. veebruar – 18. veebruar
Esmaspäev; H. Kaera-ja riisihelbepuder, moos 250/30g
piim 200g
L. Tatar hakkliha ja keed.munaga 265g
külm kaste mar.kurgiga 50g
leib 40g
O. Piima-makaronisupp 200g
võileib singiga 50g
Teisipäev; H. Neljaviljahelbepuder, või 250/30g
piim 200g
L. Juustune lõhesupp nuudlitega(punane) 200g
Kohupiimavaht-- riivleiva ja kirsimoosiga 150g
sepik 40g
O. Kana-riisivorm 150g
leib 40g
mahl 200g
Kolmapäev; H. Nisuhelbepuder, moos 250/30g
piim 200g
L. Hakk-kotlett, kartul, kaste 1tk.200/75g
Salat (kurk, tomat, sibul paprika) 50g
leib 40g
O Kartuli-porgandi püreesupp 200g
sepik 40g
Neljapäev; H Omlett, 7-viljahelbepuder, moos 100g
võileib, tee 45/200g
piim 200g
L Külasupp, h.koor 200/10g
Jogurti-maasikatarretis 100g
sepik 40g
O Kartuli- kruubipuder suitsulihaga 150g
Reede; H Pannkook, moos/odrahelbepuder, moos 150/30g
kakao/piim 200g
L. Pilaff 250g
v.kurgisalat, h.koor 50g
leib 40g
O. Kartulisalat, viiner 150/50g
mahlajook 200g
leib 40g