Menüü
14.märts – 18. märts
Esmaspäev; H. Mannapuder, moos 250/30g
piim 200g
L. Kanakaste, kartul 150/150g
Kapsa-porrulaugusalat 50g
leib 40g
O. Piima-nuudlisupp 200g
võileib määrdega 50g
Teisipäev; H. Kiirkaerahelbepuder, moos 250/30g
piim 200g
L. Kalasupp riisiga, 200g
Jogurtitarretis mangoga 100/20g
sepik 40g
O. Tomativorm sibula ja kartulitega 150g
leib 40g
mahlajook 200g
Kolmapäev; H. 7-viljahelbepuder, või 250/10g
piim 200g
L. V.kapsa-hakklihahautis, kartul 150/250g
Peedi-õunsalat 50g
leib 40g
O Köögiviljapüreesupp 200g
sepik 40g
Neljapäev; H Omlett juustuga/Nisuhelbepuder moos 100g
võileib, tee / piim 40/200g
L Borš hapukapsaga 200/10g
Leivasupp vahukoorega 200/30g
sepik 40g
O Kartulisalat 150g
leib/mahl 40/200g
Reede; H Neljaviljapuder, moos 250/30g
piim 200g
L. Pilaff 250g
v.kurgi-salat hapukoorega 50g
leib 40g
O. Banaani-kohupiimakreem 150g