Menüü
14. november – 18. november
Esmaspäev; H. Riisi-kaerahelbepuder, moos, piim 250/30/200g
L. Makaron hakklihaga 200g
kurgi-tomatisalat 50g
leib 40g
O. Püreesupp singi ja seentega 200g
Teisipäev; H. Rukkihelbepuder, moos, piim 250/30/200g
L. Külasupp, hapukoor 200/20g
Mannavaht piimaga 100/100g
sepik 40g
O. Kartuli-kruubipuder suitsulihaga 200g
keefir 200g
Kolmapäev; H. Odrahelbepudru moos, piim 250/30/200g
L. Kanalihapallid kastmes, kartul 75/150g
leib, v.kapsasalat 40/50g
piim 200g
O. Piima-riisisupp v/l pasteediga 200/55g
Neljapäev; H Pannkook moos, piim 150/50/200g
4-viljapuder 200/30/200g
L Kodune seljanka, hapukoor 200/10g
Kissell kohupiimaga 150/100g
sepik 40g
O. Makaronisalat, leib 200/40g
morss 200g
Reede; H 5-viljahelbepuder, moos, piim 250/30/200g
L. Ühepajatoit 200g
Leib, mar.kurk 40/75g
O. Plaadikook, piim 100/200g