MENÜÜ
6.märts-10.märts
Esmaspäev: H:4-viljahelbepuder, moos,piim 250/30/200 g
L:Hakklihakaste,kartul 150/200g
kõrvitsasalat 50g
leib 40g
O:Kartulipüreesupp seente ja peekoniga 200g
õun Pria
Teisipäev: H:Hirsihelbepuder,või,piim 250/10/200g
L:Kana-nuudlisupp 200g
Kamavaht maasikatega 100g.
sepik 40g
O:Pr.kartul,viiner,mahlajook,leib 150/50/200/40g
Kolmapäev: H:Nisuhelbepuder,moos,piim 250/30/200g
L:Guljašš,tatar 150/150 g
peedisalat 50g
leib 40g
nuikapsas
O:Piima-makaronisupp 200g
sepik pasteediga 60g
Neljapäev: H:Omlett juustuga 100g
v/leib,kakao 45/200g
L:Borš h.kapsaga,h.koor 200/20g
Mannavaht piimaga 100/100g
sepik 40g
O:Suitsukanasalat,ploomimahl,leib 150/200/40g
Reede: H:Riisihelbepuder,moos,piim 250/30/200g
L:Lõhepasta tomatiga 250g
leib 40g
O:Lihapirukas,tee 1 tk./200g
v.kurk
Saadaval piim,keefir,vesi