MENÜÜ
13.märts-17.märts
Esmaspäev: H:5-viljahelbepuder,või,piim 250/10/200g
L:Hakk-kotlet,kartulipüree,kaste 1tk.200/75g
v.kapsa-porg.-m.kurgisalat 50g
leib 40g
O:Piima-makaronisupp,v/sepik juustuga 200g,60g
õun Pria
Teisipäev: H:Odrahelbepuder,moos,piim 250/30/200g
L:V.kapsa-viinerisupp 200g
Leivavaht piimaga 100/100g
sepik 40g
O:Kartulikotletid,külm kaste 60/30g
mahlajook,leib 200g/40g
Kolmapäev: H:Mannapuder,moos,piim 250/30/200g
L:Kanakaste porg. ja ubadega,kartul 150/200g
v.kurgi-v.kapsasalat 50g
leib 40g
kirsstomat
O:Munasalat 150g
leib,mahl 40/200g
Neljapäev: H:Omlett 100g
v/leib,tee 45/200g
L:Kodune seljanka,h.koor 200/10g
Kakaokreem šokolaadiga 100/5g
sepik 40g
O:Pannkook moosiga,piim 150/30g
Reede: H:Rukkihelbepuder,või,piim 250/10//200g
L:Pilaff 250g
V.kurgi-tomati salat h.koorega 50g
leib 40g
O:Kohupiimakreem marjadega 150/30g
nuikapsas
Saadaval piim,keefir,vesi