MENÜÜ
20.märts-24.märts
Esmaspäev: H:Riisihelbepuder,moosi,piim 250/30/200g
L:Sardell, ahjukartul,kaste 1tk.200/75g
Praekapsas 50g
Leib 40g
O: Piima-makaronisupp,v/sepik sul.juustuga 200/50g
õun Pria
Teisipäev: H:Kiirkaerahelbepuder,või,piim 250/10/200g
L:Kartuli.frikadellisupp,h.koor 200/10g
Karamellkissell,keedis 200/30g
Sepik 40g
O:Kalapulgad,külm kaste 60/30g
mahlajook,leib 200/40g
Kolmapäev: H:Hirsihelbepuder,moos,piim 250/30/200g
L:Böfstrooganov,riis 150/200 g
v.kurgisalat 50g
leib 40g
porgand
O:Kartuli-püreesupp seente ja peekonigaga 200g
Sepik 40g
Neljapäev: H:Omlett juustuga 100g
v/leib,tee 45/200g
L:Peedisupp,h.koor 200/10g
Apelsinitarretis v.koorega 100/30g
Sepik 40g
O:Makaron hakklihaga 200g
mahlajook.leib 200/40g
Reede: H:5-viljahelbepuder,moos,piim 250/30//200g
L:Maksastrooganov,kartul 150/150g
Peedisalat 50g
Leib 40g
O:Lihapirukas 1tk.
Mahl 200g
v.kurk 40g
Saadaval piim,keefir,vesi