MENÜÜ
27.märts-31.märts
Esmaspäev: H:Kaera-ja riisihelbepuder,moosi,piim250/30/200g
L:Makaron hakklihaga250g
v.kapsa-porg.m,kurgisalat50g
leib,40g
O:Piima-kruubisupp,v/leib heeringavõiga200/60g
õun Pria
Teisipäev: H:Maisimannapuder,moosi,piim 250/30/200g
L:Köögiviljasupp veiselihaga 200g
Kohupiimavaht kisselliga 100/150g
sepik 40g
O:Krabinuudli-riisisalat 150g
mahl,leib 200/40g
Kolmapäev: H:Rukkihelbepuder,või,piim 250/10/200g
L:Hautatud sealiha köögiviljadega 250g
mar.kurgisalat 50g
leib 40g
porgand
O:Mulgipuder,keefir 150 / 200g
sepik 40g
Neljapäev: H:Omlett singiga 100g
v/leib,kakao 45/200g
L:Tomatine kanasupp 200g
Saiavorm piimaga 100/100g
sepik 40g
O:Pr.kartul,viiner 200/50g
mahlajook.leib 200/40g
Reede: H:Nisuhelbepuder,või,piim 250/10//200g
L:Pr.kala,kartul,kaste 1tk/150/75g
mar.kõrvitsasalat 50g
leib 40g
O:Plaadikook,piim 125/200g
porgand 40g
Saadaval piim,keefir,vesi